Cautare

4878 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 mehedinti invatamint" (5.15 secunde)
"Am avut o reuniune in care am discutat despre problemele punctuale intilnite in judete, unde nu au fost alocati bani pentru asigurarea asistentei medicale, pentru invatamint si in special pentru caldura.
Sala de sedinte nu o mai facem, dar vom da bani la Directia de Protectia Plantelor, pentru ca este o societate dezvoltata in mandatul trecut de domnul Gogoncea si avem datoria sa o dezvoltam in continuare, iar pentru invatamint vom gasi banii necesari", a mai spus Eugen Durbaca.
"Daca ar trebui sa fim subordonati Primariei ar urma ca in fiecare primarie sa fie un departament pentru invatamint, ceea ce ar insemna multa logistica.
Acesta a mai cerut un supliment de 40,5 milioane de lei la capitolul cheltuieli de personal in institutiile de invatamint preuniversitar.
Deputatul PNL Emil Strunga sustine ca Guvernul Romaniei si-a asumat obligatiile si a stabilit obiectivele strategice pentru dezvoltarea sistemului educational si de formare profesionala stabilite de Comisia Europeana in anul 2002.
Pe 15 septembrie 2001, primarul general Basescu, prezent la deschiderea anului scolar, anunta public ca vrea sa introduca un sistem de uniforme in toate unitatile de invatamint preuniversitar din Bucuresti.
Plata sprijinului financiar se va face prin casieriile unitatilor de invatamint, ajutorul urmind sa fie folosit pentru hrana, imbracaminte, plata internatelor sau pentru transport.
Reprezentantii Ligii Sindicatului din Invatamint (LSI) Botosani au declarat ca, in cursul acestei saptamini, se vor deplasa la Dorohoi, pentru a discuta cu primarul Sergiu Lungu despre aceasta problema.
functionari publici - 17,4%, personalul contractual din administratia publica - 20%, personalul contractual din invatamint - 12%, personalul din autoritatea judecatoreasca, personalul militar - 8%.
Scaderea cistigului salarial s-a inregistrat, in principal, ca urmare a acordarii in luna ianuarie a premiului anual (al 13-lea salariu) in sectorul bugetar (administratie publica, invatamint, sanatate).
Din citeva mii de profesori din judetul Galati, doar 17 au declarat in mod oficial statului faptul ca obtin, in timpul liber, cistiguri suplimentarea din acordarea de meditatii.
Nu avem in evidenta contractele individuale de munca ale persoanelor care lucreaza in invatamint, sanatate, la societatile aflate in subordinea Consiliului Local sau Judetean sau la societatile la care statul mai este actionar.
De la plata vor fi scutite organizatiile nonprofit, organizatiile sindicale si organizatiile patronale, precum si entitatile care sint scutite de la plata impozitului pe profit, cum ar fi Trezoreria Statului, institutiile publice, microintreprinderile, fundatiile, cultele religioase, institutiile de invatamint particular acreditate, asociatiile de proprietari constituite ca persoane juridice si asociatiile de locatari recunoscute ca asociatii de proprietari, Banca Nationala a Romaniei.
"La proiectarea retelei de monitorizare s-a tinut cont de zonele afectate de poluarea sonora, drept pentru care prioritare au avut marile intersectii ale arterelor de circulatie cu trafic intens, urmate de cladiri social administrative, de invatamint, sanatate.
De asemenea, nu va fi aplicata taxa speciala autoturismelor si autovehiculelor special echipate pentru persoanele cu handicap, acelor autoturisme incadrate in categoria vehiculelor istorice, definite conform prevederilor legale in vigoare, celor finantate direct din imprumuturi nerambursabile, precum si din programe de cooperare stiintifica si tehnica, acordate institutiilor de invatamint, sanatate si cultura, ministerelor, altor organe ale administratiei publice, structurilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, asociatiilor si fundatiilor de utilitate publica, de catre guverne straine, organisme internationale si organizatii nonprofit si de caritate.
Daca e sa ne luam dupa importanta strategica si numarul de membri, cea mai mare greutate ar trebui sa o aiba in aceasta liga sindicatele din siderurgie, invatamint, constructii navale si serviciile de furnizare a apei reci, gazelor, electricitate.
ISU Galati intentioneaza sa faca un film didactic despre situatiile de urgenta si modul de actiune in cazul inundatiilor, cu ilustratii din timpul evenimentelor de anul trecut si din acest an, film ce va fi distribuit tuturor prefecturilor, Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si unitatilor de invatamint militare.
ISU Galati intentioneaza sa faca un film didactic despre situatiile de urgenta si modul de actiune in cazul inundatiilor, cu ilustratii din timpul evenimentelor de anul trecut si din acest an, film ce va fi distribuit tuturor prefecturilor, Inspectoratelor Judetene pentru Situatii de Urgenta si unitatilor de invatamint militare.
La evenimentul de saptamina viitoare vor participa reprezentanti ai organizatiilor de pescari, administratori, specialisti din invatamint si cercetare, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale.
Sumele sint destinate cheltuielilor din institutiile de invatamint preuniversitare de stat si drepturilor asistentilor personali ai persoanelor cu handicap. De asemenea au mai fost alocate sume si pentru echilibrarea bugetelor locale.
google-analytics.com